Hakuhistoria

Saatavuus

  • SFX
  • Tekijä:Pap, Nora, kirjoittaja.
  • Nimeke:Value-added processing of blackcurrants : use of membrane technologies for clarification and concentration of blackcurrant juice and extraction of anthocyanins from blackcurrant marc / Nora Pap.
  • Julkaistu:Oulu : University of Oulu, 2018.
  • Väitöskirja:Väitöskirja : Oulun yliopisto, Oulun yliopiston tutkijakoulu, teknillinen tiedekunta, Ympäristö- ja kemiantekniikan tutkimusyksikkö, prosessitekniikka, 2018.
  • Myös verkkojulkaisuna:Yhteenveto-osa ja 4 eripainosta julkaistu myös painettuna.
    Yhteenveto-osa julkaistu myös verkkoaineistona.
  • Linkit:Yhteenveto-osa
  • Saatavuustiedot:

    • Tietokanta:Oula - Oulun yliopiston kirjasto
    • Kokoelma:
      Tiedekirjasto Pegasus. Yleiskokoelma/1. krs LAINA-AIKA 28
    • Sijainti:
    • Niteiden lukumäärä:2
    • Tila:Saatavana
    • Tietokanta:Oula - Oulun yliopiston kirjasto
    • Kokoelma:
      Tiedekirjasto Pegasus. Vapaakappaleet. EI KÄYTÖSSÄ
    • Sijainti:
    • Niteiden lukumäärä:1
    • Tila:Saatavana
    • Tietokanta:Oula - Oulun yliopiston kirjasto
    • Kokoelma:
      Tiedekirjasto Pegasus. OY-sarjat. Varasto.EI KÄYTÖSSÄ
    • Sijainti:
    • Niteiden lukumäärä:1
    • Tila:Saatavana
     
Istunto loppumassa
Uusi istunto